15:00

Bälinge IF Junior P15

Referat: Fanna BK P14 - Bälinge IF Junior P15

Fortsatt blåsigt på fotbollsplanerna i Mälardalen. Ännu en gång så blir spelet lite lidande men kampen och tanken finns som alltid närvarande!
Första perioden slutar 0-0 där Bälinge haft de farligare lägena och träffar stolparna både en och två gånger. Vi kom in i det i andra hälften av första perioden och har bud på något mål.
I andra så är det fortsatt kamp och vi börjar ta över matchen mer och mer . När vi väl byter sida och får lite medvind så tar vi över matchen. Det är tillslut Hampus som bryter målnollan i matchen med ett skott strax utanför straffområdet som säkert går in vid målvaktens högra stolpe. Fanna vill mer efter det.och har bud på mål via hörnor och fina inspel.
I tredje är det mest Fanna över planen och vi sätter ett elakt tryck på Bälinges backlinje och målvakt. Holmen som kämpat på förträffligt på sin kant får ett tillbakaspel som han väljer att gå på skott på, den sitter fint i bortre delen av målet. 2-0. Nu trodde man luften skulle gå ur Bälinge men ganska omgående så resulterar ett ihopslag på kanten i att bollen får en elak båge över en duktig Hemlin i målet som får kapitulera. 2-1. Nu blev det genast spänning i matchen och Fanna fortsätter skapa lägen och har boll som rullar efter mållinjen men den vill inte in. Bälinge sticker upp med anfall på deras duktiga nr 10 men vi är väldigt duktiga och aggressiva i presspelet mot honom vilket gör att han inte kommer till avslut. När matchen börjar gå mot sitt slut och vi återigen har flera lägen i straffområdet så krigar Modi tillbaka bollen, håller ifrån sin gubbe och spelar tillbaka till Hugo som parkerat utanför straffområdet. Hugo drar till på ett och bollen skruvar sig in i bortre krysset helt otagbart för Bälinges mycket duktiga målvakt! 3-1 och strax efter kan vi andas ut då domaren blåser av matchen!

En mycket fin laginsats där alla ställer upp för varandra och peppar!